Η Ανθή Βούλγαρη βιώνει μία δύσκολη περίοδο, αφού την ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την κρατάει μακριά από την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, μίλησε στην κάμερα του Super Katerina και αποκάλυψε: «Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα με τη μέση του και αποφασίζει να σηκώσει χαλιά, αυτά παθαίνει. Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά, γι’αυτό το έπαθα αυτό, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Είχε πρόβες τι να κάνουμε.».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη είπε με διάθεση για χιούμορ ότι έχει «εξάρτηση» και από την εκπομπή και από τον συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έχω “εξάρτηση” από την εκπομπή και από τον Ιορδάνη. Δεν μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δεν μπορώ χωρίς αυτόν τον κόσμο το πρωί που μας παρακολουθεί. Το μόνο πρόβλημα είναι το πρωινό ξύπνημα το οποίο δε συνηθίζεται, αλλά γίνεται πολύ πιο ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μία πολύ καλή ομάδα, δεμένη, άψογους συνεργάτες και το κοινό.», δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Ακόμα, η δημοσιογράφος μίλησε για μία δύσκολη χρονιά για την εκπομπή- αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος- αλλά όλη η ομάδα της και η ίδια συνεχίζουν δυναμικά.

Ανθή Βούλγαρη: Χαρούμενες στιγμές για τη δημοσιογράφο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ