Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και να διεκδικεί το χρυσό μετάλιο.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης μετά την πρόκριση της χώρας μας στον μεγάλο τελικό μίλησε στην κάμερα και ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για τον πανηγυρισμό τους. Το σώμα τους είναι στο Τόκιο, αλλά η ψυχή και το μυαλό τους είναι πίσω στην πατρίδα τους, η οποία τα τελευταία 24ωρα καίγεται.

Ο Γιάννης Φουντούλης είπε: «Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά» είπε για την πρόκρισή τους στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και συνέχισε:

«Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα “συγγνώμη” για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή, καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ τη χώρα μου, καταφέραμε να μνημονεύεται αυτό εδώ, να αποτελεί ορόσημο και να μας ενώνει για όλη μας τη ζωή»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ