Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Το ζευγάρι έχει καλέσει πέρίπου 500 καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος δήλωσε: “Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα στο Survivor. Εύχομαι να είναι καλά και ευτυχισμένος”.

Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε σχετικά: “Για τους καλεσμένους είναι πάρα πολλοί φίλοι μας σε αριθμό και αισθάνομαι λίγο άβολα που πολλούς από αυτούς δεν κατάφερα να τους καλέσω στο τηλέφωνο και απλά στείλαμε το προσκλητήριο.

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Τώρα αν έχουμε καλέσει και κάποιον που δεν αισθάνεται πολύ κοντά μας, εμείς καλέσαμε όσους αισθανόμαστε φίλους ή συνεργαστήκαμε ή έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έγινε κάτι με πονηρή σκέψη.»

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν αναφέρεται στον Λάκη Γαβαλά απάντησε με νόημα: “ Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά δεν ξέρω γιατί έκανε αυτη την δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί ο άνθρωπος όπως μου έχει στείλει σε μήνυμα”

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ