Μετά από την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στην Φωτεινή Πετρογιάννη, η τελευταία μίλησε δημόσια στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόντρα τους ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέσω Twitter, μετά από την άποψη που εξέφρασε η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και την απάντηση της τελευταίας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, έκανε την αρχή λέγοντας: «Θέλω να σχολιάσω κάτι που είναι επιλογή της Φωτεινής. Εχθές το βράδυ έγινε ένας κακός χαμός στα social με κάποιες αναρτήσεις που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αφορούσαν στη Φωτεινή Πετρογιάννη. Προχθές εμείς σχολιάσαμε όλη αυτή την κόντρα που είχε η Σπυροπούλου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Και η Φωτεινή Πετρογιάννη απλά είπε ότι έχει ακούσει και εκείνη τη Σπυροπούλου να φωνάζει σε συναδέλφους. Η Κωνσταντίνα όμως επέλεξε να σου απαντήσει το βράδυ.».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Φωτεινή Πετρογιάννη: Ανεξέλεγκτη η κόντρα τους και οι υπαινιγμοί μέσω Twitter

Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος απάντησε: «Εγώ θέλω να εστιάσω σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’αυτά που γράφτηκαν εχθές. Έχω την τύχη εδώ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά να συνεργάζομαι και να έχω συνεργαστεί με τιυς μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλο και να βγω εγω μπροστά. Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν. Δε χρησιμοποίησα κανέναν για να με κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που είμαι ή που αξίζω να είμαι. Άν είμαι κάτι.» είπε με λυγμό στη φωνή της και συνέχισε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη και με το κεφάλι χαμηλά. Εσείς ξέρετε το ήθος μου.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ