Συνέντευξη σε εφημερίδα έδωσε η θεατρική ηθοποιός Καλή Καλό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά τον οποίο χαρακτήρισε αχάριστο.

Στο χώρο σας;
Βέβαια και ακόμα, συνέχεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχεις κάνει γι’ αυτόν πάρα πολλά. Τον ανέδειξες από την αφάνεια, που λέμε, τον έκανες διάσημο και πήγα να του ζητήσω μια χάρη. Μια υπογραφή να περάσουν δύο φίλοι μου δωρεάν στο θέατρο, όπου έπαιζε. Και μου είπε «αυτά ξέχασέ τα. Δεν γίνεται δωρεάν, πρέπει να πληρώσουν».

Ποιος ηθοποιός ήταν αυτός;
Ο Βουτσάς.

Τον είχατε βοηθήσει;
Τον βρήκα στη Θεσσαλονίκη να κοιμάται σκεπασμένος με ένα χαλί και τον έφερα στην Αθήνα. Είχα θίασο «Καλής Καλό» και τον έβγαλα. Τότε έπρεπε να ήσουν πρωταγωνιστής για να παίξεις με την πρωταγωνίστρια. Αχάριστος. Αχάριστος.

Τον συγχωρείτε τώρα που έχει φύγει από τη ζωή;
Ποτέ, ποτέ. Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Η αχαριστία είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν μπορείς να συγχωρέσεις κάτι που έγινε. Δεν παίρνεται πίσω.

Ναι, αλλά λένε ότι ο νεκρός δεδικαίωται.
Τόσο το χειρότερο,είπε η Καλή Καλό στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα OnTime

Πρόσφατα μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε η ηθοποιός, αποκαλύφθηκε ότι κρατούσε σε μπαούλο στο σπίτι της στην Κυψέλη τα οστά του γιου της, ο οποίος πέθανε το 1988 σε ηλικία 27 ετών απο ατύχημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ