Τα βέλη του εναντίον του Φώτη Σεργουλόπουλου έστρεψε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Πρώτα ο ποινικολόγος απάντησε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος είχε κατακρίνει δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία, να έχει κάνει κάποια επιτυχία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών.

Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ τώρα και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας για να καταλήξει στον Φώτη Σεργουλόπουλο:

«Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει πια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι.

Όταν το παιδί τους πάει στο σχολείο θα τους ρωτήσει: “ Οι συμμαθητές μου έχουν μπαμπά έναν σαν και εσένα και έχουν μαμά μια που είναι γυναίκα. Για εξηγήστε μου τι συμβαίνει εδώ, πώς ήρθα στην ζωή;

Θα τον ρωτούν στο σχολείο ποιος είναι ο γονέας 1 και ποιος ο γονέας 2; Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί, τι αγωγή θα του δώσουν οι γονείς του. Πώς θα το αποκαλεί η δασκάλα; Πώς θα το αποκαλεί η δασκάλα του; Αν είναι αγόρι θα το λέει “ο” ή “η”;

Είναι σύγχυση. Μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να είναι ευτυχισμένα και να μην είναι μπερδεμένα.

Πώς απέκτησε παιδί ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Δυο άντρες πως μπορούν να αποκτήσουν παιδί; Απαγορεύεται από τον νόμο μέσω παρένθετης μητέρας να υιοθετήσουν παιδί δύο ομοφυλόφιλοι. Αυτή είναι ευθεία παράβαση του νόμου και δε μπορείς δημοσίως να το λες» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ