Η ιατροδικαστική έκθεση για τον Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε τελικά νεκρός στη Σύμη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τα αποτελέσματα να μην παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Καθώς περνούσαν τα 24ωρα και ο Μάικλ Μόσλεϊ, ο Βρετανός γιατρός που παρουσιάζει δική του εκπομπή στο BBC, παρέμενε αγνοούμενος στο ακριτικό νησί του Αιγαίου, οι φόβοι ότι δεν βρισκόταν πια στη ζωή μεγάλωναν. Μέχρι που επιβεβαιώθηκαν χθες, με την εύρεση του άψυχου σώματός του στην παραλία Αγία Μαρίνα.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νεκροψία από τον ιατροδικαστή Ρόδου, με τα πρώτα ευρήματα να δείχνουν ότι ο θάνατος του Μόσλεϊ επήλθε την περασμένη Τετάρτη, 5 Ιουνίου, γύρω στις 4 η ώρα το μεσημέρι.

Όπως δείχνουν όλα, ο Μόσλεϊ άφησε τη σύζυγό του στην παραλία Πεδί και έφυγε για να κάνει μια βόλτα. Σε συνθήκες όμως υψηλών θερμοκρασιών και περπατώντας κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο, φαίνεται πως ένιωσε έντονη δυσφορία. Σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τις ανάσες του, σταμάτησε κοντά στην παραλία Αγία Μαρίνα και κάθισε για λίγο σε ένα πέτρινο πεζούλι. Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν ήδη αργά και σύντομα μετά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε…

μάικλ μόσλεϊ
O Μάικλ Μόσλεϊ σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το πτώμα του παρουσιαστή βρέθηκε ανάσκελα, με το χέρι στο στήθος, γεγονός που σε πρώτη φάση αποκλείει ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις και άλλα στοιχεία που να μαρτυρούν πάλη ή οποιαδήποτε άλλη συμπλοκή.

Πλέον, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του Μάικλ Μόσλεϊ θα διευκρινιστούν πλήρως όταν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από το θάνατο του Βρετανού και τη νεκροψία που διενεργήθηκε σήμερα, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ