Η μόλις 21 ετών ηθοποιός, η οποία ανήκε στο καστ της σειράς “Elif”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, συγκλονίζει με την αποκάλυψη πως ο πατέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά και την χτυπούσε, από την ηλικία των 15 ετών.

Η μητέρα της δεν την πίστευε και όταν τελικά το κατάλαβε μόνη της, είπε στην κόρη της να μην πει τίποτα σε κανέναν. Πριν από τέσσερα χρόνια, ο εφιάλτης της Melisa Döngel τελείωσε, καθώς ο πατέρας της φυλακίστηκε για την κακοποίηση τόσο της ίδιας, όσο και της μητέρας της. Παρόλα αυτά, επειδή η αδερφή της είναι ανήλικη, ο ίδιος έχει ακόμα την κηδεμονία της, ενώ εκτίει την ποινή του!

Η Melisa Döngel αποφάσισε να διεκδικήσει την κηδεμονία της αδερφής της και έτσι αναγκάστηκε να εξομολογηθεί το δράμα που βίωνε.

Ο πατέρας της συνελήφθη και φυλακίστηκε όσο η νεαρή ηθοποιός δεχόταν ψυχολογική υποστήριξη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να ξεπεράσει το τραύμα που της άφησε η εφιαλτική αυτή εμπειρία. “Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Η ζωή όμως με οδήγησε στην υποκριτική“, δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, με την οργή να ξεχειλίζει για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην Τουρκία, πολλές από τις οποίες, μάλιστα, μένουν ατιμώρητες μέχρι και σήμερα.

Σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων, πλήθος καλλιτεχνών σπεύδει να στηρίξει την Melisa Döngel, δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Melisa Döngel δεν είσαι μόνη), ζητώντας παράλληλα να αλλάξει άμεσα και ριζικά η νομοθεσία για τις υποθέσεις κακοποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ