Πανικός, αγωνία, φόβος, απώλεια του φυσικού πλούτου, οδυνηρό τέλος για εκατοντάδες άγρια και δεσποζόμενα ζώα. Ο πύρινος εφιάλτης στην Ρόδο δεν έχει τελειώσει και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μία άνιση μάχη. Δίπλα τους εκατοντάδες εθελοντές από όλη την Ελλάδα, αλλά φυσικά και οι κάτοικοι του νησιού, που βοηθούν με κάθε τρόπο. Από αυτή τη γιγάντια επιχείρηση εκκένωσης, μέχρι στιγμή φυγαδεύτηκαν 19.000 άνθρωποι- δεν θα μπορούσε να απουσίαζει ο Τζέιμς Καφετζής, που με τη συμμετοχή του στο Survivor είχε δείξει τις ηγετικές, αλλά και φυσικές του δυνατότητες.

Ο πρώην Survivor, οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στο νησί των Ιπποτών και ασχολείται με τα τουριστικά αφού διαθέτει το δικό του σκάφος για τουριστικές δραστηριότητες εν πλω, προσπαθεί και εκείνος, με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει τους τουρίστες, αλλά και τους συντοπίτες τους.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram: «Εκκενώνουμε τον κόσμο κάτω από το Mitsis Rodos Maris, το κόκκινό μου σκάφος φορτώνει από την παραλία και τους μεταφέρει σε άλλα πλοία που τους πάνε στην Κάλαθο για να μπουν σε λεωφορεία για Ρόδο».

Ο ίδιος συνέχισε γράφοντας: «Γίνεται χαμός. Παρακαλώ όποιος μπορεί να δίνει νερά στον κόσμο. Κοινοποιήστε το σε άτομα που δουλεύουν σε ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο» έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής που ζει έντονα τις δραματικές στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ