Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας» – Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε χθες στην εκπομπή «Αυτοψία» και παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του και στη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από αυτό.

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας» - Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Χαρακτηριστικά, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας. Είναι το πρώτο αμεσοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο στη χώρα μας. Δεν είναι ο Πρόεδρος ο οποίος επιλέγει με έναν στενό κύκλο του υποψήφιους για να διατηρήσει ισορροπίες και να προσπαθήσει να εκφράσει διαφορετικές ομάδες».

Για την περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε: «Πήρα μια απόφαση βάσει αυτών που άκουσα, η οποία ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου. Ο κ. Μητσοτάκης για ποιο λόγο κρατάει υμνήτρια του Κασιδιάρη στο ψηφοδέλτιό του; Για ποιο λόγο κρατά βουλευτή του, ο οποίος δεν ξέρει εάν θα με αποκαλέσει «ο» ή «η» Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή περνάμε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και μετά κρατάμε την ομοφοβία και τον ρατσισμό στα ψηφοδέλτιά μας;

Δεν είναι δυνατόν να έχεις αμφιλεγόμενα πρόσωπα, τα οποία χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά και συγχρόνως να έχεις κι άλλους αξιόλογους ανθρώπους. Τι μήνυμα στέλνεις; Στέλνεις ένα μήνυμα ότι αυτό που σε ενώνει είναι απλά η θέση, η εξουσία. Δεν είναι μήνυμα αρχών. Όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντα θα δρα βάσει αρχών».

Τέλος, υπογράμμισε: «Για μένα το θέμα (σ.σ. της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ) είναι λήξαν. Έχει κάνει και μια δήλωση ο κ. Παπανώτας πιο πρόσφατα, δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το ψηφοδέλτιο μας είναι έτσι όπως έχει κατατεθεί και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό».

Ο Δημήτρης Παπανώτας, βλέποντας το σχετικό απόσπασμα, σχολίασε: «Για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πήρε μια απόφαση βάσει αυτών που άκουσε. Βέβαια δεν άκουσε εμένα. Όταν παίρνεις μια απόφαση για έναν άνθρωπο με βάσει πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα εμπλεκόμενο. Δεύτερον ως αρχηγός ενός κόμματος και όχι ως μάνατζερ πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν και του ψηφοφόρους που πήγαν μια Κυριακή και ψήφισαν αντί να πάνε στην παραλία».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ