Στέφανος Κασσελάκης: Αποθεώνει στις κριτικές της Google το cafe του στις Σπέτσες – Οι αντιδράσεις στα social media

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε χθες στη Θεσσαλονίκη τα περιουσιακά του στοιχεία, δημοσιεύοντας το πόθεν έσχες του, το οποίο και έχει απασχολήσει εδώ και καιρό.

Στέφανος Κασσελάκης: Αποθεώνει στις κριτικές της Google το cafe του στις Σπέτσες - Οι αντιδράσεις στα social media

Πέρα από τα τρία ακίνητα σε Αθήνα, ΗΠΑ και Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης διατηρεί και το cafe «Pura Vita» στις Σπέτσες το οποίο και έχει αξιολογήσει με 5 αστέρια στις κριτικές της Google.

To μαγαζί παρουσιάζεται ως ένα εστιατόριο υγιεινής διατροφής και ιδρύθηκε τον Μάιο του 2023, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κατέχει το 75% της επιχείρησης.

Το ενδιαφέρον, όμως, του κοινού που οδήγησε και στις δριμείες αντιδράσεις στα social media, εστιάστηκε στο γεγονός ότι πριν 10 μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης και η οικογένειά του είχαν αφήσει τις κριτικές τους και τα αστεράκια τους κάτω από τον ιστότοπο του μαγαζιού στη Google.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γράψει τότε: Επιτέλους υγιεινές επιλογές στις Σπέτσες! Η σαλάτα σολομού κινόα είναι καταπληκτική. Το ίδιο και τα μπολ açaí! Και τα to-go κοκτέιλ είναι τέλεια για βαρκάδα ή στην παραλία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!»

Ο αδερφός τους, Στέλιος Κασσελάκης, έγραψε από την πλευρά του πως «τα τελευταία 5 χρόνια επισκέπτομαι το νησί με την οικογένειά μου κι αυτό το μαγαζί είναι ότι ακριβώς χρειαζόταν το νησί», ενώ η γυναίκα του, Σούζαν, σημείωσε πως είναι ο τέλειος συνδυασμός υγιεινού φαγητού και τέλειων σμούθιζ.

Φυσικά το Twitter βρήκε πρώτο τις κριτικές αυτές και οι χρήστες του δεν μπορούσαν παρά να σχολιάσουν τη στάση της οικογένειας Κασσελάκη. Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ