Τα περιουσιακά του στοιχεία παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από το περιβόητο Πόθεν Έσχες, που συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι έχει τρία ακίνητα, σε Αθήνα, Σπέτσες, ΗΠΑ, τα οποία εδώ και καιρό έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η εκπομπή Live News του MEGA είχε εντοπίσει το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης.

Στέφανος Κασσελάκης σπίτι
Στέφανος Κασσελάκης – Η βίλα του στην Αμερική

Πισίνα, εντυπωσιακός κήπος, τραβούν τα βλέμματα ενώ στο εσωτερικό το υπερπολυτελές μπάνιο, η σάουνα και τα μεγάλα δωμάτια δίνουν την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόσφατα, άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις Σπέτσες στον Γιώργο Λιάγκα. Πρόκειται για το εξοχικό που απέκτησε από τους γονείς του, οι οποίοι το αγόρασαν όταν εκείνος ήταν επτά μηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφού ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» και ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισαν στη βεράντα του σπιτιού, με τον τελευταίο να τονίζει αναφορικά με την αξία του ακινήτου: «Οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι”».

Το τρίτο σπίτι, που δήλωσε στο Πόθεν Έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που έμενε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Το café στις Σπέτσες που δεν γνωρίζαμε

Εκτός από τα εντυπωσιακά σπίτια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει cafe στις Σπέτσες με την επωνυμία Pura Vita.

Πρόκειται για ένα μαγαζί με καφέ και υγιεινές επιλογές σε σνακ, το οποίο ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης και η οικογένειά του αποθεώνουν στη Google.

Στέφανος Κασσελάκης - Pura Vita
Στιγμιότυπο από το μαγαζί στις Σπέτσες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ