Χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα στον Πέτρο Φιλιππίδη την ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο ίδιος έκανε κάποιες πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live λέγοντας: «Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος όπως μετέφερε η δημοσιογράφος του Τlive ήταν ευδιάθετος και ήρεμος και ζήτησε να μην ηχογραφηθούν οι δηλώσεις του και έτσι τα λόγια του μεταφέρθηκαν σε κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Tlive, ο Πέτρος Φιλιππίδης μετακόμισε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Δεν μένει πλέον στο Ψυχικό αλλά στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τη σύζυγό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ