Υπάρχουν ορισμένα beauty items, τα οποία έχουν κερδίσει χωρίς αμφιβολία μια σταθερή θέση στη προτίμησή μας και έτσι βρίσκονται πάντα μέσα στο νεσεσέρ μας. Οι λόγοι που τα έχουμε ξεχωρίσει είναι διαφορετικοί για το κάθε ένα. Για παράδειγμα η mascara δεν λείπει σε καμία περίπτωση από το μπουντουάρ μας, καθώς χαρίζει στα eye-looks μας το σαγηνευτικό ύφος, που όλες θέλουμε, ή τα concealer είναι πάντα εκεί για να καλύψουν τυχών ατέλειες.

Κάπως έτσι, λοιπόν, και τα sticks πολλαπλών χρήσεων για το μακιγιάζ μας, έχουν κερδίσει μια σταθερή θέση στη καρδιά μας, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα. Ναι, τα multi-use sticks κάνουν τη δουλειά δύο ή τριών ξεχωριστών προϊόντων και εμάς μας αρέσει πολύ αυτό.

Συγκεκριμένα τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν ως ρουζ, κραγιόν και σκιά ματιών, δίνοντας μας την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα τέλεια μονοχρωματικά looks για το καλοκαίρι. Από την άλλη, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως foundation και concealer, ενώ μερικά από αυτά αποτελούν το τέλειο δίδυμο highlighter-primer.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ