Ναι, όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, το καλοκαίρι φτάνει και επισήμως στο τέλος του και σιγά σιγά όλες μας αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο που έρχεται. Και όταν μιλάμε για προετοιμασία δεν αναφερόμαστε μόνο στα outfits μας, αλλά και αναφερόμαστε και στη beauty ρουτίνα.

Επειδή παρόλο που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του καμία μας δεν θέλει να πει αντίο στην sun-kissed επιδερμίδα, η λύση είναι μια και ακούει στο όνομα καλή ενυδάτωση. Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Εμπλουτίζοντας φυσικά την skincare ρουτίνα μας ελαία για το σώμα. Αυτά όχι μόνο κρατούν καλά ενυδατωμένη την επιδερμίδα σε κάθε καιρική συνθήκη, αλλά βοηθούν και στο να «κλειδώσουμε» το μαύρισμα μας, παρατείνοντας τη διάρκειά του.about:blank

Επιπλέον μην ξεχνάς πως ακόμα και για τους κρύους μήνες, που θα έρθουν, αυτός είναι ένας από τους τρόπους για να προετοιμάσουμε σωστά την επιδερμίδα μας.

Κάπως έτσι εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε όλα τα ενυδατικά έλαια σώματος που θα εντάξουμε στη beauty ρουτίνα μας.

Breathless,Aesop.

Δείτε τα ενυδατικά έλαια στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ