Όταν πρόκειται για την skincare ρουτίνα σου, πρέπει να υπολογίζεις διάφορους παράγοντες, όπως είναι ο τύπος του δέρματός σου, το προϊόν που σου ταιριάζει αλλά και τον σωστό τρόπο να το εφαρμόζεις. Τί γίνεται όμως με την ποσότητα προϊόντος που πρέπει να χρησιμοποιείς;
Αν δεν χρησιμοποιείς αρκετή ποσότητα προϊόντος, δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ αν εφαρμόσεις περισσότερη από αυτή που χρειάζεται, ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματική η δράση του και πολύ πιθανό να σπαταλήσεις το προϊόν μαζί με τα χρήματά σου.

Για να ξεκαθαρίσει όλη αυτή τη σύγχυση, η Dr. Kemi Fabusiwa, διευθύντρια της κλινικής Joyful Skin, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία η οποία δείχνει ακριβώς την απαιτούμενη ποσότητα του κάθε προϊόντος που πρέπει να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Kemi Fab | Skincare (@dr.fab)


Στην περιγραφή της φωτογραφίας, ο δερματολόγος, αναλύει ακριβώς την ποσότητα του καθαριστικού, της μάσκας, του ορού, της κρέμες ματιών, της αντηλιακής και της ενυδατικής, που πρέπει να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας αλλά και το που πρέπει να τα εφαρμόζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ