Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Η αγαπημένη ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της a la garçon.

Η όμορφη ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που τολμούν να ανανεώνουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega “Ψίθυροι Καρδιάς”. Στην αγαπημένη σειρά του Mega η ηθοποιός είχε μακρυά μαύρα μαλλιά, στη συνέχεια σε όσες σειρές πρωταγωνιστούσε δεν αποφάσιζε να κάνει μεγάλες αλλαγές. Ως που κάποια στιγμή έκοψε τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ. Μέχρι σήμερα που αποφάσισε να ακολουθήσει τη μόδα του ανδρικού κουρέματος στα μαλλιά της, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο θέατρο Βεάκη, καθώς παρακολούθησε την παράσταση “Τρεις αδερφές”.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε με το νέο hair look της εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η Άννα Μαρία εμφανίστηκε με μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα και ένα δερμάτινο jacket. Η εμφάνισή της αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ