Μπορείς να πετύχεις εντυπωσιακά χτενίσματα μόνη σου εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τίποτε άλλο παρά μόνο τσιμπιδάκια, μια κλωστή, μία κορδέλα ή κάποιο περίτεχνο clip που θα αγοράσεις! 

Το μυστικό για υπέροχα hair styling δεν έγκειται μόνο στις επιδεξιότητες του επαγγελματία κομμωτή αλλά και στην προσωπική σου φαντασία!

Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις τα χτενίσματα που χαζεύουμε συνεχώς στις φωτογραφίες των influencers, είναι να ανακαλύψεις που έχεις κρύψει τα τσιμπιδάκια και κοκαλάκια που χρησιμοποιούσες στο σχολείο ή να “κλέψεις” μερικά από τις κόρες σου. Έπειτα, κάνε scroll down στην παρακάτω φωτογραφική gallery και… ξεσήκωσε ιδέες! (πάντα φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να τρέξεις στο πλησιέστερο super market για να αγοράσεις σωστά;)

Aν τα μαλλιά σου διανύουν μια από αυτές τις… “άσχημες ημέρες” που σε όλες μας συμβαίνουν (τις γνωστές bad hair days όπως τις αποκαλούν οι φίλοι μας οι ξένοι), τότε δεν υπάρχει τίποτα πιο… σωτήριο για να συμμαζέψει την κατάσταση από τα αξεσουάρ μαλλιών.

Jcstreetstyle

Διαβάστε περισσότερα στο thenotebook.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ