Μπορεί κάθε τόσο να ρίχνουμε μία ματιά στο ζώδιό μας ώστε να δούμε τα χαρακτηριστικά ή το μέλλον του κάθε ζωδίου, λίγοι είναι αυτοί οπυ γνωρίζουν όμως, ότι το κάθε ζώδιο εκπέμπει στην ατμόσφαιρα κάτι διαφορετικό και γι’αυτό το λόγο έχει συγκεκριμένα χρώματα που του ταιριάζουν.

Φυσικά, ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει και που θεωρεί ότι του ταιριάζει. Εμείς απλά σας δίνουμε μία ιδέα που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Αυτές είναι οι παλέτες σκιών που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η τριάδα των ζωδίων που συντελούν το στοιχείο της Γης είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως! Το γήινο στοιχείο αντιπροσωπεύει την πραγμάτωση, την υλική δημιουργία και την πρακτικότητα.  Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, διακρίνονται από ορθολογισμό, λογική, προγραμματισμό και μπορούν με υπευθυνότητα να οργανώσουν την δράση, την σκέψη και το συναίσθημα προκειμένου να φέρουν αποτελέσματα. Γι’αυτό το λόγο, αυτό που ταιριάζει στα ζώδια της γης είναι και οι γήινες αποχρώσεις!

ζώδιό

Παλέτα σκιών Happy Palettes Desert Tea, Mon Reve.

Συλλεκτική παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις Natural Collection, Radiant.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Στο στοιχείο του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, η τριάδα των ζωδίων που αντιπροσωπεύουν την θηλυκή ενέργεια!  Το στοιχείο του ύδατος συμβολίζει την ψυχή, το συναίσθημα καθώς και το ασυνείδητο! Τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν πραγματικά δεν το θέλεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου και αν μέσα σου δεν έχεις ως έναν από τους κινητήριους μοχλούς σου το βαθύ και ουσιαστικό συναίσθημα! Κατάλληλες αποχρώσεις για τα ζώδια του νερού είναι σχετικά έντονα χρώματα για να τονίζουν το βαθύ βλέμμα τους και να τον κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Παλέτα Σκιών με 11 αποχρώσεις Getaway Palette 03, Mon Reve

Παλέτα σκιών BOLD GOLD PRESSED PIGMENT PALETTE, Catrice.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος συγκροτούν την τριάδα των ζωδίων του Αέρα, τα οποία και αντιπροσωπεύουν την αρσενική ενέργεια.  Το στοιχείο του αέρα συμβολίζει τις θεωρίες, τις σκέψεις και τις ιδέες πριν πάρουν την τελική μορφή πραγματοποίησης! 

Παλέτα σκιών 02 Jewel Box, Mon Reve.

Παλέτα σκιών Couture Clutch Eyeshadow Palette- Paris Edition, YSL

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, είναι η τριάδα των ζωδίων, που αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Φωτιάς, καθώς και την αρσενική ενέργεια! Ο δυναμισμός, η ευθύτητα, η πίστη, η δράση και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των πύρινων ζωδίων τα οποία και ξεχωρίζουν με τον  το φλογερό ταμπεραμέντο τους, την τόλμη καθώς και τον …εγωισμό τους! Τίποτα στην ζωή δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν υπάρχει η δύναμη της θέλησης και η ανάγκη για δημιουργία η οποία και παρακινεί στην δραστηριοποίηση .

Παλέτα σκιών Happy Palettes 02 Midnight In Paris, Mon Reve.

Παλέτα σκιών 05 Riviera Nights, Mon Reve.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ