Όσον αφορά τα μαλλιά, υπάρχει ένας άτυπος κανόνας: Όλες θέλουμε αυτό που δεν έχουμε. Τι εννοούμε ακριβώς; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Όσες από εμάς έχουμε σγουρά μαλλιά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τα ισιώσουμε ή οι φυσικές μελαχρινές περνούν ώρες στις καρέκλες των colourists προσπαθώντας να πετύχουν το τέλειο ξανθό. Σίγουρα κάπου ταυτίστηκες και εσύ.

Και ενώ είναι δεδομένο ότι η καθεμία μας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί μέσα από το κούρεμα, το χρώμα ή το στυλ της επιλογής της, είναι κοινή αλήθεια ότι ανάλογα με την υφή και το στυλ της φυσικής μας τρίχας, υπάρχει κάποιες συγκεκριμένες επιλογές που μας ταιριάζουν και που χωρίς αμφιβολία θα αναδείξουν το hair-look μας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα αναζητήσαμε τις αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα λεπτά μας μαλλιά. Γιατί, μπορεί όσες έχουν λεπτά μαλλιά να είναι πεπεισμένες εδώ και χρόνια ότι τα εξαιρετικά ανοιχτά χρώματα είναι τα μόνα που λειτουργούν για αυτόν τον τύπο μαλλιών, όμως αυτή δεν είναι η αλήθεια.

Σύμφωνα με την Erica Conan, διευθύντρια εκπαίδευσης ColorProof, πρόκειται για έναν μύθο. «Η διατήρηση του χρώματος είναι το κλειδί για να έχουμε υγιή και πιο πυκνή όψη στα μαλλιά σας», εξηγεί η Conan. Μάλιστα, πιστεύει ότι εφόσον χρησιμοποιούνται οι σωστές μέθοδοι, για τα λεπτά μαλλιά μπορούν να ληφθούν υπόψη αποχρώσεις από κάθε οικογένεια χρωμάτων.

Τα 4 χρώματα που προτείνει η Erica Conan για λεπτά μαλλιά στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ