Σαν γνήσιες beauties ψάχνουμε διαρκώς νέα tips και προϊόντα. Ανεξάρτητα από το πόσα έχουμε, θα υπάρχει χώρος για περισσότερα. Και η Elsa Hosk συμφωνεί.

Το supermodel μόλις κυκλοφόρησε μία νέα σειρά μακιγιάζ με το Beaubble. To Beaubble είναι μια νέα πλατφόρμα που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ανακαλύπτουν την ομορφιά. Το συγκεκριμένο site φέρνει κοντά τους καταναλωτές και τις μάρκες ώστε να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα.
“Έχουμε μία αποστολή. Να φέρουμε στο προσκήνιο τις συζητήσεις ομορφιάς από πραγματικούς ανθρώπους. Στο Beaubble, πιστεύουμε ότι η αυθεντικότητα είναι το μυστικό μας όπλο”, αναφέρεται στο site.

Η σειρά που δημιούργησε η Elsa Hosk με τo Βeabble.

H Elsa Hosk δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram για να προωθήσει τη νέα της σειρά λέγοντας: “Golden hour κάθε μέρα… Αποκτήστε τη δική σας λάμψη όσο μπορείτε… cushion ρουζ, μη τοξικά βερνίκια νυχιών που αφαιρούνται και το μαγικό ραβδί για το περίγραμμα των χειλιών για όλες τις χρωματιστές καλοκαιρινές σας ανάγκες”.

Σύμφωνα με κριτικές στο Beaubble, τα προϊόντα της Elsa Hosk είναι σε άλλο επίπεδο, ειδικά όσον αφορά το Contour Wand για τα χείλη, μια εναλλακτική λύση για για όγκο, η οποία σκουραίνει την περιοχή γύρω από το χείλος για να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Ακριβώς όπως κάνουμε στα ζυγωματικά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ