Όπως έχουμε αναρωτηθεί για το ποια μπορεί να είναι η σωστή σειρά με την οποία πρέπει να εφαρμόζουμε τα skincare προϊόντα μας, σίγουρα πολλές από εμάς έχουμε σκεφτεί και το πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε μεταξύ των beauty items που εφαρμόζουμε προκειμένου να είναι έχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Κάπως έτσι εμείς θέλοντας να βάλουμε τέλος σε αυτό το ερώτημα κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς δεν υπάρχει ο μαγικός αριθμός, επειδή ο χρόνος που απαιτείται για τα προϊόντα περιποίησης προκειμένου να διεισδύσουν στο δέρμα ποικίλλει από τύπο σε τύπο, ανάλογα με την σύνθεση και την ποιότητα του beauty items.

Η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα, καμία μελέτη δεν έχει αποδείξει ότι η αναμονή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάνει τα προϊόντα πιο αποτελεσματικά, δηλώνει στο Allure η Kristina Goldenberg, πιστοποιημένη δερματολόγος στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο είναι γεγονός πως κάθε προϊόν πρέπει να «καθίσει στο δέρμα» πριν περάσουμε στο επόμενο beauty step. Επιπλέον, η αναμονή μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί να εφαρμοστούν τοπικά για να καταπολεμήσουν κάποια συγκεκριμένη ανάγκη όπως οι κηλίδες ή μια κρέμα ματιών.

Η αναμονή μέχρι κάθε προϊόν να απορροφηθεί στο δέρμα μας είναι εξαιρετικά χρήσιμη και αυτό για να μην συσσωρευτούν όλα τα προϊόντα μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ