Από τους κρυστάλλους Gua Sha και τα Jade Rollers μέχρι τα Microneedling εργαλεία και τα high tech gadgets, όλα υπόσχονται τέλεια ζυγωματικά και σούπερ λάμψη. Ποιες είναι όμως οι διαφορές τους; Κάνουν αυτά που υπόσχονται;
Εμείς δοκιμάσαμε τα περισσότερα όσο βρισκόμαστε σπίτι και έχουμε άποψη.

JADE ROLLERS
Η ομορφιά αυτού του εργαλείου βρίσκεται στην απλότητα. Κάποια έχουν διπλό roller, ένα πιο μικρό για τα μάτια και τα “δύσκολα” σημεία του προσώπου και ένα για τις μεγάλες επιφάνειες όπως το μέτωπο και τα μάγουλα. Όποιο και αν διαλέξεις θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα του δέρματος ενώ η διαφορά θα είναι αισθητή από την πρώτη εφαρμογή. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάνοντας μασάζ μετά την ενυδατική σου ή το αγαπημένο σου serum. Ξεκίνα από το κέντρο του λαιμού και συνέχισε σε όλο το πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις. Τόσο απλό.

Jade Roller, Skin Gym, sephora.gr

Jade Roller Premium Quality, Dos Cosmetics, doscosmetics.com

GUA SHA
Τα συγκεκριμένα εργαλεία, σμιλεύουν, μειώνουν το πρήξιμο και κάνουν βαθύ μασάζ, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Σε αντίθεση με τα Jade Rollers, απαιτούν περισσότερη τεχνική. Οι κινήσεις που συστήνουν οι ειδικοί είναι απαλές σαν γλίστρημα στο πρόσωπο με λίγη πίεση.

Firm Face Gua Sha, Disciple Skincare, inbeautypharma.gr

TWIN BALLS
Τα Twin Balls είναι ιδανικά για να χαλαρώσεις τους μύες του προσώπου και να μειώσεις το πρήξιμο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μασάζ με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από το πιγούνι και πηγαίνοντας προς το τέλος της γνάθου. Μάλιστα αρκετά brands ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει και ειδικά εργαλεία για την περιοχή των ματιών. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο μας.

f Life Twin Ball Facial Massager, The Body Shop.

Cryotherapy Instant Eye De-Puffing Wand, Estee Lauder, atticabeauty.gr

 
Εργαλεία Μεσοθεραπείας
Είναι σχεδιασμένα για να ενισχύουν τη διείσδυση των ενεργών βιταμινών και συστατικών των προϊόντων ενώ είναι εξοπλισμένα με πολύ λεπτές και μικρές βελόνες που διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου.

Ατομική μικροσυσκευή μεσοθεραπείας Cosmetic Roll-CIT® Handle, Εnviron Skincare, environskincare.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!