Τα αρώματα μαλλιών ή αλλιώς hair mists, είναι oι multitaskers της ρουτίνας ομορφιάς σου αφού δεν προσφέρουν μόνο υπέροχη μυρωδιά.

Το υψηλής συγκέντρωσης αλκοόλ στο αγαπημένο σου άρωμα, έχει την ιδιότητα να ξηραίνει τα μαλλιά ενώ αν περιέχει έλαια, τότε θα στα βαρύνει, χωρίς να το καταλάβεις. Για αυτό και αν το εφαρμόζεις, ήρθε η στιγμή να σταματήσεις αυτή τη συνήθεια.


Aυτά που έχουμε επιλέξει, έχουν πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά σου, προστατεύοντάς τα από τον στατικό ηλεκτρισμό, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνουν, τα ξεμπερδεύουν και φυσικά τους χαρίζουν μοναδικό άρωμα.

Για να σε βγάλουμε από τον κόπο του να ψάχνεις πώς εφαρμόζονται τα αρώματα μαλλιών να σου πούμε ότι πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα, στην hair routine σου. Μετά το styling, ανακίνησε το μπουκαλάκι, ψέκασε λίγο στον αέρα και πέρνα από μέσα. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα πριν αγγίξεις τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη. Εναλλακτικά μπορείς να ψεκάσεις τη βούρτσα των μαλλιών σου και να χτενιστείς, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι θα την καθαρίζεις συχνά.

Twilly d’Hermes Hair Mist, Hermes.
Narciso Hair Mist, Narciso Rodriguez.
The Ritual of Karma Hair & Body Mist, Rituals.
Love Don’t Be Shy Hair Mist, Kilian Paris.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ