Η ιδιοκτήτρια του aether spa, Αντωνία Λόλα, δημιούργησε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από τέσσερα χρόνια έρευνας και μελέτης, το HEXIE, ένα high-performance skin carebrand.

Η ιδέα του aether spa ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια από την Αντωνία Λόλα και αποτελεί μια αληθινή δημιουργία μέσα από προβληματισμούς και σκέψεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά «Όλα ξεκίνησαν εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που ένιωθα και αναρωτιόμουν τι θα ήθελα να είμαι, πως με έβλεπα στα μάτια και το μυαλό μου, την εικόνα στο μέλλον, την εικόνα του εαυτού μου. Και σήμερα είναι το μέλλον του τότε.».

HEXIE
Φαίη Σκορδά, Γιώργος Ντάβλας, Αντωνία Λόλα

Ακολούθησε η δημιουργία του high-performance skin carebrand, HEXIE. HEXIE στα κινέζικα σημαίνει αρμονία και με όραμα την έννοια αυτή ξεκίνησε το «χτίσιμο» της εικόνας μιας γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της.

Το HEXIE γεννήθηκε για να ξεκλειδώσει και να διατηρήσει τη δύναμη μιας λαμπρής μεταμόρφωσης, για κάθε δέρμα που αναζητά μια αυθεντική αγάπη. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει με το δικό του μοναδικό τρόπο, βιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και σεβασμού του εαυτού του.

Μάρα Ζαχαρέα

Πρόκειται για μια αυθεντική μάρκα που τιμά την ποιότητα, έχοντας τολμηρές συνθέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Με αργά, σταθερά βήματα, μελέτη, έρευνα, πολύωρες συζητήσεις και γνώμονα την αρμονία, οι δύο σειρές προϊόντων, Résultat Supérieur και Soin Supérieur, έχουν σκοπό την ποιότητα, την φροντίδα και την αποτελεσματικότητα.

Η Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ με την ομάδα του HEXIE

«Να νιώθεις αυθεντική, να απολαμβάνεις με ένα μοναδικό τρόπο τον εαυτό σου και παράλληλα να νιώθεις την απόλυτη αίσθηση φροντίδας.» Αυτό είναι το HEXIE, ένα high-performance skin carebrand, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει ζωντάνια και φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που αναζητά την απόλυτη ποιότητα.

Αντωνία Λόλα, Γιάννης Βασιλειάδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SKINCARE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ