Η Αθηνά Βαφείδου, μαμά δύο παιδιών, influencer και πολύ δυναμική, λανσάρει τη δική της σειρά skincare για γυναίκες που ξέρουν ότι η περιποίηση δεν σταματά ποτέ.

Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα, λέει ο λαός. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, συμβαίνει και το αντίστροφο. Πίσω από μια γυναίκα με όρεξη, ιδέες και όραμα, βρίσκεται ένας άντρας υποστηρικτικός, που θέλει να δει τη σύντροφό του να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Η Αθηνά Βαφείδου είναι μια τέτοια γυναίκα, δυναμική και αεικίνητη, με θέληση και πείσμα. Ανέκαθεν ενεργή στα social media και εμπνευσμένη από τη γέννηση του πρωτότοκου γιου της, Μιχαήλ Άγγελου, έκανε πράξη την πεποίθησή της ότι η γυναικεία περιποίηση δεν έχει ηλικία.

Αθηνά Βαφείδου
H Αθηνά Βαφείδου, δημιουργός των προϊόντων Mich Organics. (Photo: instagram/vafi__ta)

Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Mich Organics, μια σειρά καλλυντικών προϊόντων για τη γυναικεία επιδερμίδα, τα οποία φτιάχνει η ίδια μέσα στο φαρμακείο του άνδρα της, στην Έδεσσα.

Με γνώση, φροντίδα και τεχνογνωσία, οι δυο τους προσφέρουν στις γυναίκες ένα αληθινό δώρο: προϊόντα skincare για το πρόσωπο και το δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, με αγνά υλικά και εκπληκτικά αποτελέσματα. Φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι και το πάθος που χρειάζεται κάθε όνειρο για να γίνει πραγματικότητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SKINCARE, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ