Η Ελένη Μενεγάκη, για την εγχώρια show biz, είναι η απόλυτη ξανθιά, με χιλιάδες γυναίκες να πηγαίνουν στο κομμωτήριο δείχνοντας φωτογραφίες της προκειμένου να πετύχουν την απόχρωση των μαλλιών της.

Κι όμως, όταν ξεκινούσε την τηλεοπτική της καριέρα, στις αρχές των ‘90s η Ελένη Μενεγάκη είχε σγουρά καστανά μαλλιά, με φωτεινές ανταύγειες. Όσοι παρακολουθούν την καριέρα της το θυμούνται σίγουρα καθώς η Ελένη αμέσως ξεχώρισε.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά μάλλον η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να το θυμίσει και στους νεότερους, σε ηλικία, followers της στο Instagram.

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία της από το 1993, σε δύο εκδοχές, έγχρωμη και ασπρόμαυρη, γράφοντας στη λεζάντα: «Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο mega, τα μαλλιά μου σκούρα ακόμα, σε φωτογράφιση, νομίζω το 1993».

Αμέσως η φωτογραφία απέκτησε εκατοντάδες likes με κάποιους από τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους να αφήνουν αποθεωτικά σχόλια.

Από αυτά ξεχώρισε μιάς χρήστριας που ανέφερε τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας τι της είχε η πει η αγαπημένη παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ‘93 σε έχω με τον γιο μου φωτογραφία με κόκκινο μπλουζάκι μαύρη φούστα. Είχαμε έρθει Μega baga. Μου ζήτησες τσίχλα και εγώ χαριτολογώντας σου είπα θέλω φωτό με τον γιο μου. Ο Τάκης ήταν 10 χρόνων. Τωρα είναι αναγνωρίσιμος φωτογράφος. Ήσουν μια γλυκά. Χωρις έπαρση με το χαμόγελο. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Ανάμεσα στα σχόλια και μια ερώτηση που θα άξιζε απάντησης. Ποια είναι αυτή η ερώτηση; Αν θα επέστρεφε σε εκείνο, το καστανό χρώμα μαλλιών;

Μάλλον η επί 30 χρόνια επιμονή της Ελένης στο ξανθό δίνει την απάντηση.

Δείτε τις εικόνες.

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία φωτογραφία του 1993
Η Ελένη Μενεγάκη σε μία φωτογραφία του 1993

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ