Μετά τη Rihanna, τη Selena Gomez και την Jennifer Lopez η Ariana Grande ετοιμάζει τη δική της έκπληξη στο celebtity planet.

Με 271 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η Ariana Grande δεν χρειάζεται να κάνει σημαντικές δηλώσεις όταν ανακοινώνει κάτι νέο. Αρκεί μια μικρή μυστηριώδης ανάρτηση! Το περασμένο μήνα ανακοίνωσε στο λογαριασμό της ότι απλώς λανσάρει μια νέα beauty σειρά και αμέσως 1.000.000 followers άρχισαν να αναρωτιούνται. Πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε περισσότερα.

Με μια ήδη επιτυχημένη σειρά αρωμάτων την Ari by Ariana Grande, Moonlight, Cloud και τώρα την R.E.M. η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται να θέλει να επεκταθεί όλο και περισσότερο στον κόσμο της ομορφιάς.

Τι είναι το μυστηριώδες brand R.EM.;

Aφού εργάστηκε για δύο χρόνια με την Forma Brands, η Ariana αποκάλυψε ότι η R.E.M. θα κυκλοφορήσει προϊόντα σε «σταγόνες». Η πρώτη σειρά με σταγόνες αφορά τα μάτια, τα οποία όπως χαρακτηριστικά μας λέει η Ari αποτελούν τους βασικούς παραμυθάδες αλλά και το πιο σημαντικό κανάλι επικοινωνίας του προσώπου μας.

Διαβάστε περισσότερα στο thenotebook.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ