Η Βικτώρια Μπέκαμ ανέβασε την Τρίτη στον Victoria Beckham Beauty λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε στους θαυμαστές της πώς κάνει το μακιγιάζ της, χρησιμοποιώντας επώνυμα προϊόντα από δική της σειρά καλλυντικών.

Η πρώην Spice Girl δεν απευθυνόταν φυσικά στον πολύ κόσμο καθώς το συνολικό κόστος των καλλυντικών που χρησιμοποίησε ανέρχεται σε 212 ευρώ. Η Βικτώρια χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του βίντεο το Satin Kajal Liner in Cocoa (€22.30), το Smoky Eye Brick (€53.50), το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer (€102.50) καθώς και το Bitten Lip Tint (€33.50) κάνοντας το συγκεκριμένο μακιγιάζ προσιτό σε λίγους.

 

Στη ανάρτηση του βίντεο, η Βικτώρια σχολίασε «Έτσι είμαι εγώ όταν δουλεύω από το σπίτι. Έχω τον ειδικό καθρέφτη μακιγιάζ μου τον οποίο έχω στηρίξει πάνω στο νεσεσέρ του Ντέιβιντ. Τόσες πολλές κλήσεις Zoom οπότε προσπαθώ να δείχνω όμορφη. Οπότε αυτή είμαι εγώ που εργάζομαι από το σπίτι μέσα στο μπάνιο!». Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα έγραψε αστειευόμενη ότι «Τα παιδιά κάνουν φασαρία από πίσω».

Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ παραμένουν απομονωμένοι στο 6.7 εκατομμυρίων ευρώ εξοχικό τους στο Κότσγουολντς, παρά τη δημόσια κατακραυγή ότι έφυγαν από το Λονδίνο και ήρθαν στην εξοχή να απομονωθούν, μαζί με τα τρία από τα 4 παιδιά τους, λόγω της πανδημίας του κορονοιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ