Ξέρεις κανέναν που να μην του αρέσει η σοκολάτα; Άσε που η μαύρη σοκολάτα έχει και οφέλη για την υγεία μας. Τώρα με βάση νέες έρευνες και hair experts η σοκολάτα μπορεί να είναι το συστατικό που έψαχνες και για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Εκμεταλλεύσου λοιπόν, τα πασχαλινά αυγά που σου έχουν μείνει!

Κι όμως η κατανάλωση σοκολάτας και ιδιαίτερα σοκολάτας που περιέχει ποσοστό κακάο 70% ή υψηλότερο μπορεί να κάνει πολύ καλό στα μαλλιά, καθώς έχει υψηλότερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών και θρεπτικών συστατικών.

Η άλλη χρήση της μαύρης σοκολάτας

Προφανώς μπορείς να την καταναλώσεις! Αυτό το ήξερες! Και σίγουρα δεν χρειαζόσουν αφορμή για να το κάνεις. Εναλλακτικά όμως, μπορείς να φτιάξεις και μια μάσκα μαλλιών:

  1. Ανακάτεψέ τη με μέλι και γιαούρτι. Άπλωσέ τη στα μαλλιά σου και άφησέ τη για μισή ώρα. Ξέπλυνε και θα εκπλαγείς από την απαλή και λαμπερή υφή των μαλλιών σου.
  2. Ανακάτεψέ τη με λάδι καρύδας, άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σας και άφησέ το για μια ώρα. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και θα δεις τα ξηρά μαλλιά να αποτελούν μια παλιά ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα στο thenotebook.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ