Η Kendall Jenner αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με την ακμή. Το μοντέλο, βρέθηκε με την αδερφή της, Kylie Jenner, για να γυρίσουν ένα βίντεο στο κανάλι της, στο οποίο κάνουν το μακιγιάζ τους…μεθυσμένες.

Ανάμεσα στα σφηνάκια τεκίλα, από το brand της Kendall Jenner, η ίδια μίλησε αρκετά συγκινημένη για τη σχέση της με το μακιγιάζ και την ακμή, η οποία επηρρέασε την αυτοπεποίθησή της κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

¨Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα ακμής στο γυμνάσιο”, είπε. “Το καλοκαίρι πριν την τελευταία τάξη, η ακμή μου τρελάθηκε και αναρωτιόμουν πώς θα πάω στο λύκειο έτσι”.

H Kendall Jenner, ανέφερε ότι τότε ήταν που ανακάλυψε το makeup και προσπαθούσε να κρύψει την ακμή της χρησιμοποιώντας διάφορα προϊόντα, χωρίς να έχει καμία εμπειρία.

“Κάθε πρωί που κατεβαίναμε τις σκάλες για να πάμε στο σχολείο, ρωτούσα αν φαίνεται η ακμή μου και όλοι μου έλεγαν ότι δεν φαίνεται τίποτα και ότι είμαι πολύ όμορφη. Ήξερα ότι ήταν ψέμα, όμως το εκτιμώ πολύ.”

Η ιστορία αυτή, συγκίνησε την Kylie, η οποία είπε στην αδερφή της: “Με στεναχωρούσε να μιλάω για αυτό…είσαι τόσο όμορφη”, είπε με δάκρυα στα μάτια.

Οι δύο αδερφές, αφού σκούπισαν τα μάτια τους, συνέχισαν το 16λεπτο βίντεο μακιγιάζ τους, δημιουργώντας μερικά πολύ λαμπερά looks.

Kendall Jenner Kylie Jenner

H Kendall πριν αρκετό καιρό, είχε αναφερθεί ξανά στο πρόβλημα της ακμής της, ενώ είχε δημοσιεύσει και μερικά stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα πλαίσια του 10 Years Challenge, δείχνοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το δέρμα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ