Αρκετά trends από τα 90s επέστρεψαν πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια, αλλά η επιστροφή του χαρακτηριστικού μακιγιάζ των supermodels, είναι αυτό που έχουμε ξεχωρίσει. Πρόκειται για το έντονο, καφέ περίγραμμα στα χείλη με μία γενναιόδωρη στρώση lip gloss.

Βέβαια, όσο και αν μας άρεσε η Victoria Beckham από την εποχή των Spice Girls, όταν έκανε αυτό το μακιγιάζ στα χείλη της, η νέα, αναβαθμισμένη εκδοχή του, είναι πολύ πιο “φορέσιμη” και εκσυγχρονισμένη. Αντί για το κλασικό, διαφανές gloss, να επιλέξεις ένα σε πιο ζεσή απόχρωση όπως του καφέ ή του bronze.

Oι Kim Kardashian, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Bella Hadid και Megan Thee Stallion, είναι μόνο μερικά από τα πιο hot ονόματα που έχουν τολμήσει, με μεγάλη επιτυχία την συγκεκριμένη τάση των 90s και μας έβαλαν στον πειρασμό να τη δοκιμάσουμε.

 

Κατά την εφαρμογή του μολυβιού, δώσε περισσότερη έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και στη συνέχεια σβήσε το προϊόν προς τα μέσα. Έπειτα εφάρμοσε το lip gloss από το κέντρο των χειλιών και προς τα έξω.

 

Lifter Gloss Lip Gloss Stone, Maybelline New York.

 

Softline Waterproof Lip Pencil Natural, Radiant.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ