Τα οφέλη του καθαρισμού της επιδερμίδας τα γνωρίζεις. Ένας καλός καθαρισμός, απομακρύνει τη σκόνη, το μακιγιάζ, την περιττή λιπαρότητα και τις τοξίνες, ανοίγοντας τους πόρους και βοηθώντας τα συστατικά των προϊόντων σου να απορροφηθούν σωστά.

Aρκετοί δερματολόγοι, υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν δεν βάζεις κανένα άλλο προϊόν στην επιδερμίδα σου, θα πρέπει να οπωσδήποτε να φροντίζεις για το καθαρισμό της και ειδικά πριν πέσεις για ύπνο.  Ο βραδινός καθαρισμός απομακρύνει τα κατάλοιπα όλης της ημέρας και ξεκουράζει το δέρμα, που κατά τη διάρκεια της νύχτας ανανεώνεται και αποβάλλει τις τοξίνες της ημέρας.

Πλέον ο καθαρισμός πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, χάρη στην τεχνολογία παλμών. Το νέο Sonic to Glow Facial Brush της Seventeen, είναι μία ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού και απολέπισης προσώπου αλλά και σώματος, η οποία έχει την ιδιότητα να αφαιρεί το 99,5% των παγιδευμένων ρύπων που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος. Ταυτόχρονα, χαρίζει λάμψη και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ, μέσα σε 1 λεπτό.

Η τεχνολογία παλμών και διαφορετικών ταχυτήτων, συσφίγγει τους πόρους και συμβάλλει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος. Και επειδή οι διαφορετικές περιοχές του προσώπου απαιτούν ειδική περιποίηση, η συσκευή Sonic To Glow διαθέτει 2 πλευρές σιλικόνης για διαφορετική χρήση. Η μια πλευρά είναι κατάλληλη για απαλό καθαρισμό και μασάζ του προσώπου, ενώ η άλλη πλευρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον βαθύ καθαρισμό στις πιο λιπαρές περιοχές του προσώπου, όπως η ζώνη Τ.

Το Sonic To Glow, διαθέτει αδιάβροχο σχεδιασμό που το κάνει ιδανικό για χρήση μέσα στο μπάνιο. Έτσι θα μπορείς να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου και σε δύσκολες περιοχές όπως ή πλάτη ή οι μηροί. Τέλος το μικρό του μέγεθος, σου επιτρέπει να το έχεις παντού μαζί σου, είτε είσαι στο σπίτι, είτε ταξιδεύεις.

ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ:

1. Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, σε βρεγμένη επιδερμίδα εφάρμοσε το προϊόν καθαρισμού σου.
2. Ενεργοποίησε τη συσκευή πατώντας το κουμπί “Power”. Η λειτουργία θα ξεκινήσει από το πιο χαμηλό επίπεδο και μπορείς να την προσαρμόσεις στην ταχύτητα που θέλεις, πατώντας ξανά το κουμπί ενεργοποίησης.
3. Πέρνα την Sonic to Glow Facial Brush από όλες τις ζώνες του προσώπου σου και μόλις τελειώσεις πίεσε πάλι το “Power”.
4. Πλύνε το πρόσωπό σου με άφθονο νερό και συνέχισε με την ρουτίνα skincare σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ