Η CAI pharmaceuticals, αποκλειστική αντιπρόσωπος του Yvoire, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 1ο Hands-On Cadaver Course στην Ελλάδα το Σάββατο 7 Μαϊου 2022.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί με 24 συμμετέχοντες εξειδικευμένους ιατρούς του Yvoire στο εκπαιδευτικό κέντρο ATTC και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου. Εκπαιδευτές θα είναι 2 πλαστικοί χειρουργοί και διεθνώς πιστοποιημένοι Yvoire Trainers, ο Ιταλός Dr. Salvatore Fundaro, και o Αυστριακός Dr. Markus Handle σε συνεργασία με τους Έλληνες Yvoire Trainers, τη δερματολόγο Dr. Παναγιώτα Ρήγα, και τον πλαστικό χειρουργό Dr. Θανάση Παλλαντζά.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό μέρος σε πτωματικά παρασκευάσματα.

Η εγγραφή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και αφορά μόνο την διαδικτυακή παρακολούθηση.

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

  • Διαδικτυακή παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
  • Το τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή

Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου διαδικτυακά θα λάβετε οδηγίες με email.
Για απορίες/διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Λίγα λόγια για την CAI Pharmaceuticals

Η CAI Pharmaceuticals είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι διεθνώς καταξιωμένων προϊόντων στους τομείς της Αισθητικής Ιατρικής και της Βιοτεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών σκευάσματα, που τεκμηριώνονται με επιστημονικά δεδομένα.

Από την ίδρυσή της, το 2015, έχει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, την καινοτομία και κυρίως την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους. Είναι μια ομάδα από ανθρώπους με πολλή όρεξη και πάθος για τη δουλειά τους και κάνουν το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουν τους συνεργάτες που τους εμπιστεύονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ