Το καλοκαίρι, η Kate Middleton, έκανε διάφορες, μικρές αλλαγές στα μαλλιά της. Είναι γνωστό, ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οφείλουν να ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολο, για τα looks που επιλέγουν, αλλά η Kate,  πάντα φροντίζει να κάνει τη διακριτική διαφορά, χωρίς να το παρακάνει.

Η φυσική, μελαχρινή της απόχρωση, παραμένει ίδια τα τελευταία χρόνια, μέχρι το πρώτο lockdown, όπου και τόλμησε ένα μελί-ελαφρώς ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Έπειτα, δοκίμασε τα beach waves, αφήνοντας στην άκρη, για λίγο καιρό τις πλούσιες μπούκλες που συνήθιζε να έχει.

Τον τελευταίο καιρό, η Kate Middleton, έμοιαζε να έχει επιστρέψει στο φυσικό σκούρο χρώμα της. Την περασμένη εβδομάδα, για την τελετή που έγινε για την Ημέρα Μνήμης, ημέρα με την οποία η Βρετανία τιμά τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο, η ίδια, επέλεξε έναν κομψό 90s, χαμηλό κότσο.

Μετά από μερικές μέρες όμως, εμφανίστηκε στο Instagram, με ένα νέο ξανθό look.

Τα μαλλιά της Δούκισσας του Cambridge, είναι εμφανώς πιο ανοιχτόχρωμα, σε μία ξανθιά, αρκετά ζεστή απόχρωση και χτενισμένα με αρκετό όγκο που πλαισιώνουν το πρόσωπό της τέλεια.

Αν κάτι μας έμαθε η Kate, από αυτό το νέο look, είναι ότι το ξανθό δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ