Πολλά beauty trends έχουν επηρεαστεί από το Tik Tok και πολλές φορές μπορούν να θεωρηθούν αμφιλεγόμενα. Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο ρεύμα από χρήστες του Tik Tok πιστεύει στην παραψυχολογία και στην έννοια της “αύρας”. Ως αύρα ορίζεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που περιβάλλει το σώμα του κάθε ατόμου και αντικατοπτρίζει την ενέργειά του.

Για παράδειγμα, το κόκκινο δείχνει έναν ενεργητικό άνθρωπο, το πορτοκαλί έναν δημιουργικό, το κίτρινο έναν χαρισματικό, το πράσινο έναν συμπονετικό, το ροζ έναν ευγενικό, το μπλε έναν εύστροφο, το μωβ έναν με μεγάλη ενσυναίσθηση, το λευκό έναν τελειομανή και αγχώδη και το μαύρο έναν εξασθενημένο.

Το νέο trend του TikTok, λοιπόν, ενώνει το χρωματικό αποτέλεσμα αυτού του φίλτρου με τον τομέα της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, όλο και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής βάφουν τα νύχια τους στα χρώματα της αύρας τους. Βάσει ενός ειδικού φίλτρου του Tik Tok μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τη δική του αύρα και να ακολουθήσει στο μανικιούρ του το χρώμα που του δείχνει. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, δημιουργείται ένα σχεδόν ombré αποτέλεσμα, με το κέντρο να έχει ένα πιο στέρεο χρώμα, το οποίο περιβάλλεται από ένα πιο θολό (ή το αντίστροφο).

@yvonnevuu

💿💙⛓#jhope_Arson #jhope #gelnails #gelnailart #chromenails #metalnails #silvernails #sparklynails #rhinestonenails #bluenails #auranails #eyeshadownails #summernails #pinterestnails #y2knails

♬ Arson – j-hope
@alexnaildesigns

She just did her nails, yeah, baby girl be clawing me 💅🏼 #fyp #nails #auranails #trusttheprocess

♬ HULU – Pi’erre Bourne
@cstutorialz

I had to try this airbrush hack 😍😍😍 #auranails #nailtiktok #nailhack #foryoupage

♬ Rich Minion – Yeat
@insatiablenails

Replying to @littlegingerbigworld 🤫 #badassnails #animenails #auranails #gelextensions #stilettonails #gelxnails #gelx #tiktoknails #oddlysatisfying #gelnails #longnails #nails #peekaboonails #ombrenails

♬ Hisoka – Фит
@southtxnails

Reply to @viaichel_castr0 v simple 😌✨ #nails #nailart #nailinspo #nailtrends #airbrushnails #nailarttutorial #auranails

♬ poison – EX7STENCE™
@borablueprint

I think aura nails are the cutest on short nails #auranails #summernailinspo2022 #colorfulnailart #shortnailartideas

♬ Grapejuice – Harry Styles

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ NAILS

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ