Επιθυμείς την επιτυχία;

Ακολούθησε τη σωστή διαδρομή και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Γιατί αν όχι τώρα πότε; Και αν όχι εσύ ποιός;
10 χρυσά μυστικά για να ζήσεις τον δικό σου μύθο.
1. Βρες τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, τι θέλεις να κάνεις. Χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένο στόχο όχι κάτι γενικό και αόριστο. Να δώσεις τον δικό σου ορισμό της επιτυχίας. Σκέψου τι θα σε κάνει να σηκώνεσαι με κέφι από το κρεβάτι κάθε πρωί;
2. Καθάρισε τις αντιλήψεις που έχεις καταγράψει στο υποσυνείδητο σου και σε εμποδίζουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Παράδειγμα χρήματα πολλά έχει κάποιος όταν κάνει άπατες, τότε χρήματα δεν θα αποκτήσεις ποτέ. Ή αν σκέφτεσαι «καλά εγώ τώρα πως θα μπω σε αυτό το χώρο αφού δεν έχω καμία γνωριμία;» Σίγουρα με αυτή την αντίληψη απλά θα μείνεις εκεί που είσαι, αφού σαμποτάρεις τον εαυτό σου και μπλοκάρεις την ενέργεια.
3. Εμπιστέψου το ένστικτο σου και ακολούθησε τα σημάδια που σου δίνονται. Με λίγα λόγια εμπιστεύσου τη ΡΟΗ, και σκέψου πως οτιδήποτε συμβαίνει είναι μάθημα.
4. Να δεσμευτείς πως κάθε μέρα θα κανείς βήματα υλοποίησης τους στόχου σου. Να ζεις την κάθε στιγμή και να αντιλαμβάνεσαι κάθε αλλαγή μικρή ή μεγάλη.
5. Να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ο καλύτερος, να μιλάς για ότι κάνεις με αγάπη. Κάθε σου δράση προς υλοποίηση του στόχου να έχει πάθος.
6. Αποδέξου πως θα υπάρχουν στιγμές αβεβαιότητας που όλα θα είναι καινούργια και άγνωστα. Όμως μέσα από τις νέες εμπειρίες εξελίσσεσαι. Είναι οκ ακόμα και να φοβηθείς, αρκεί να κοιτάξεις τον φόβο σου κατάματα να του χαμογελάσεις και να τον εξαφανίσεις.
7. Ξεκινά πριν να είσαι απόλυτα έτοιμος. Κάνε το πρώτο τηλεφώνημα, στείλε εκείνο το email και σταμάτα να παραπονιέσαι. Δραστηριοποιήσου, γιατί όσο εσυ περιμένεις τις ιδανικές συνθήκες κάποιος άλλος θα μεγαλουργεί και εσυ θα περιμένεις ουτοπικά να γίνουν όλα ιδανικά για να ξεκινήσεις. Ο εχθρός της επιτυχίας δεν είναι τα λάθη αλλά η αδράνεια και η νωχελικότητα.
8. Να είσαι αυθεντικός, να είσαι ο εαυτός σου. Να διαβάζεις, να ενημερώνεσαι και να αποκτάς συνεχώς γνώση για το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
9. Να έχεις  μια όμορφη καθημερινότητα, να απολαμβάνεις. Γιατί στους ανθρώπους που χαμογελούν και ζουν καλά χαμογελάει και η ζωή.
10. Υπομονή και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Αν δεν πιστεύεις εσυ στην επιτυχία σου δεν θα πιστέψει κανένας. Φαντάσου ένα χειρουργό να μπαίνει στο χειρουργείο και να μην πιστεύει πως θα τα καταφέρει.
Σοφία Λίναρη Σύμβουλος ψυχικής υγείας
www. Happinesstherapy.gr
FB. Sofia Linari Happiness therapist
Mob. 6948579944

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!