Η Δούκισσα του Σάσεξ, έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή «Ήρωες» του αμερικανικού δικτύου CNN, προς τιμή των αφανών ηρώων που βοήθησαν να γίνει πιο ανθρώπινη η δύσκολη χρονιά που τελειώνει. Από τον κήπο της πολυτελούς βίλας της στην Καλιφόρνια, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τους εργάτες και τους εθελοντές που δουλεύουν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη κατά την δύσκολη αυτή εποχή.

Αναφερόμενη στην πανδημία, η Μέγκαν Μαρκλ ευχαρίστησε όλους όσους διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθεση ψυχής στους «New York Times» που αποκάλυπτε την αποβολή που είχε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Μιλώντας στο CNN Heroes special, η Δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε ότι “μπροστά σε αυτήν την καταστροφική πραγματικότητα, είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και τους αξιοσημείωτους τρόπους που οι κοινότητες ανταποκρίνονται σε δύσκολους καιρούς”.

Τα τελευταία 14 χρόνια, το CNN Heroes τιμά τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Αγόρασαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο για το νέο σπίτι τους

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ