Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φέρεται να είναι ενοχλημένη μετά την προβολή του 4ου κύκλου της σειράς “The Crown“.

Η αντίδραση του κοινού ήταν έντονη σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα, απέναντι στον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης που αναγκάστηκαν να απενεργοποιήσουν τα σχόλια σε δημοσιεύσεις τους στο Twitter προκειμένου να αποφύγουν τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον τους.

 

Σύμφωνα ωστόσο με πρόσφατη δημοσκόπηση των Sunday Times, το “πλήγμα” που κάποιοι εκτιμούσαν ότι θα φέρει στη δημοφιλία της βασιλικής οικογένειας η σειρά δεν ήταν όσο μεγάλο αναμενόταν. Μόνο το 25% των θεατών της σειράς δήλωσε ότι “η γνώμη για τους Windsors έχει γίνει χειρότερη”. Για το 42% των ερωτηθέντων δεν έχει αλλάξει τίποτα ενώ υπάρχει και ένα 35% που έχει ακόμα πιο θετική άποψη για τη βασιλική οικογένεια μετά την προβολή του 4ου κύκλου του “The Crown”.

 

Η έρευνα έδειξε επίσης πως η φήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αυξήθηκε κατά 30%, ενώ αυξήθηκε και η δημοτικότητα της Βασίλισσας Ελισάβετ σε ποσοστό 15%. Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, το 34% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τον συμπαθεί περισσότερο αφότου παρακολούθησε τη σειρά σε αντίθεση με το 25% που σχημάτισε χειρότερη γνώμη για εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

“The Crown”: Το Netflix πάει κόντρα στη βρετανική κυβέρνηση – Δεν θα προσθέσει την ένδειξη “προϊόν μυθοπλασίας” στη σειρά

“The Crown”: Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια – H Έμα Κόριν μοιράστηκε στιγμές από τα γυρίσματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ