Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε νέα προσθήκη στην ομάδα του. Η  τελευταία του πρόσληψη  χαρακτηρίζεται σημαντική από τα  βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ακολουθεί ένα προηγούμενο που δημιούργησε ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο 41 ετών πρίγκιπας Γουίλιαμ, έχει προσλάβει έναν προσωπικό βοηθό για να μπορέσει να επικεντρωθεί στις αυξανόμενες ευθύνες του ως διάδοχος του θρόνου.

Παρότι ο νέος υπάλληλος του πρίγκιπα έπιασε δουλειά μέσα στον Σεπτέμβρη, δεν συνόδευσε τον Γουίλιαμ στο πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη.

Ο υπάλληλος ενεργεί ως προσωπικός βοηθός του Γουίλιαμ, τα καθήκοντα του οποίου περιλαμβάνουν επίσης την ευθύνη για την γκαρνταρόμπα και την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με πηγές οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουν για το νέο μέλος του προσωπικού, αλλά  σύμφωνα με πληροφορίες τα έσοδα του πρίγκιπα από το Δουκάτο της Κορνουάλης ,λέγεται ότι χρηματοδοτούν την πρόσληψη.

Ο μελλοντικός βασιλιάς ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα Καρόλου, ο οποίος έχει απασχολήσει προσωπικούς βοηθούς επί σειρά ετών. Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ολοκλήρωσε μια διήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του για το Βραβείο Earthshot

Εκτός από τη συνάντηση με μαθητές που συμμετείχαν στο Billion Oyster Project στον ποταμό Hudson, ο Γουίλιαμ παρακολούθησε το Earthshot Prize Innovation Summit και επισκέφτηκε έναν πυροσβεστικό σταθμό.

Η τρίτη τελετή απονομής των βραβείων Earthshot θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη στις 7 Νοεμβρίου, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται ότι δεν θα συνοδεύεσει τον σύζυγό της.

Τι είναι το Δουκάτο της Κορνουάλης;

Το Δουκάτο της Κορνουάλης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κτήματα στη Βρετανία .

Εκτείνεται σε 23 κομητείες στην Αγγλία και την Ουαλία και περιλαμβάνει το Οβάλ γήπεδο κρίκετ και 67.000 στρέμματα του Ντάρτμουρ (Dartmoor).

Το επόμενο έτος ο Πρίγκιπας αναμένεται να λάβει τα πλήρη κέρδη των 24 εκατομμυρίων λιρών του Δουκάτου. Αυτό το εισόδημα καλύπτει το κόστος της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής του Ουίλιαμ που εκτιμάται σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ