Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται ότι οι γαλαζοαίματοι δεν ταλαιπωρούνται καθόλου και ότι δεν έχουν πράγματα να κάνουν στην καθημερινότητά τους. Αντιθέτως, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εργάζονται σκληρά για να τα καταφέρουν όλα και να βγάλουν σε πέρας όλα τους τα καθήκοντα.

Κι’όμως, κάποια από τα μέλη ασχολούνται με τα καθήκοντά τους περισσότερο από τα άλλα.

Από τον θλιβερό θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ έως την απρόβλεπτη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan, το 2022 ήταν μια χρονιά αξέχαστη για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε ποιοι ήταν οι πιο σκληρά εργαζόμενοι γαλαζοαίματοι για το 2022

Παρά την αναταραχή, τα μέλη της συνέχισαν τα καθήκοντά τους κανονικά όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσίευσε η Εγκύκλιος του Δικαστηρίου που αποκαλύπτει τους πιο σκληρά εργαζόμενους γαλαζοαίματους του 2022.

Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα
Στην ενδέκατη θέση βρίσκεται η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα η οποία το Νοέμβριο παραβρέθηκε σε εννέα επίσημες εμφανίσεις.

Πρίγκιπας Εδουάρδος, Δούκας του Κεντ
Ο Δούκας του Κεντ έκανε φέτος πραγματοποίησε 78 επίσημες εμφανίσεις.

Κέιτ Μίντλετον, Πριγκίπισσα της Ουαλίας
Η γλυκιά και πανέμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας φέτος πήρε μέρος σε 90 επίσημες εμφανίσεις.

Μπιρζίτ, Δούκισσα του Γκλόστερ
Η Δούκισσα του Γκλόστερ εργάστηκε επίσης σκληρά για να πραγματοποιήσει 94 εμφανίσεις φέτος, έξι λιγότερες από τον σύζυγό της. Η ίδια επιλέγει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις που αφορούν τις τέχνες, τον στρατό, τον αθλητισμό, την υγεία, την πρόνοια και την εκπαίδευση.

Ριχάρδος, Δούκας του Γκλόστερ
Εργατικός, ο δούκας του Γκλόστερ εντυπωσίασε με τις 100 εμφανίσεις του φέτος. Ξεκίνησε ήσυχα τη χρονιά, πραγματοποιώντας λιγότερες. Ωστόσο, σύντομα έγινε πολύ πιο απασχολημένος.

Καμίλα
Η Καμίλα είχε μια πολυάσχολη χρονιά αφού ήταν πάντα δίπλα στον σύζυγό της, Βασιλιά Κάρολο Γ’, καθώς προσαρμόζεται στο ρόλο του ως μονάρχης με την ίδια να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες. Συγκεκριμένα η ίδια έχει κάνει φέτος 102 επίσημες εμφανίσεις.

Γουίλιαμ, Πρίγκιπας της Ουαλίας
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που είχε πάντα το καθήκον και την υπηρεσία στο μυαλό του. Ήταν μια μεγάλη χρονιά για τον Γουίλιαμ κατά την οποία δούλεψε σκληρά και παραβρέθηκε σε 126 βασιλικές εμφανίσεις.

Σόφι, κόμισσα του Γουέσεξ
Φυσικά, η υπέροχη Σόφι, η κόμισσα του Γουέσεξ, έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες φέτος και έρχεται τέταρτη. Η κόμισσα του Γουέσεξ πραγματοποίησε 138 βασιλικές εμφανίσεις.

Έντουαρντ, κόμης του Γουέσεξ
Όχι πολύ πίσω από τον Βασιλιά, ο κόμης του Γουέσεξ έχει δείξει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στο βασιλικό καθήκον. Φέτος, ο Έντουαρντ ανέλαβε 143 επίσημες εμφανίσεις.

Βασιλιάς Κάρολος Γ’
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι η καρδιά της βασιλικής οικογένειας. Ο νέος μονάρχης «στέφθηκε» ο δεύτερος πιο σκληρά εργαζόμενος της βασιλικής οικογένειας. Ήταν αναμφίβολα μια πολυάσχολη περίοδος για τον ίδιος, αφού χρειάστηκε να αναλάβει περισσότερες ευθύνες αλλά και τον ρόλο του μονάρχη μετά τον θάνατο της μητέρας του τον Σεπτέμβριο. Τον τελευταίο χρόνο, έχει πραγματοποιήσει 181 βασιλικές εμφανίσεις.

Πριγκίπισσα Άννα

Την πρώτη θέση κατακτά η πριγκίπισσα Άννα που για χρόνια παραμένει το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Ιούλιος ήταν ο πιο πολυσύχναστος μήνας της, με την πριγκίπισσα να πραγματοποιεί 24 εμφανίσεις. Συνολικά παραβρέθηκε σε 214.

γαλαζοαίματοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ