Η κόρη της αείμνηστης βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα, είναι παντρεμένη με τον Timothy Laurence εδώ και 30 χρόνια.

Λίγοι όμως είναι αυτοί που θυμούνται ότι η ίδια ήταν παντρεμένη για 12 χρόνια με τον καπετάνιο Mark Phillips.

Με την επιστροφή του «The Crown» στο Netflix, πολλοί θεατές θα δουν πώς προέκυψε το διαζύγιο της πριγκίπισσας Άννας με τον καπετάνιο Mark Phillips. Η πριγκίπισσα κατέπληξε τους βασιλικούς παρατηρητές όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό τους και έγινε το πρώτο παιδί της βασίλισσας που έβαλε τέλος στο γάμο τους.


Η πριγκίπισσα Άννα, το δεύτερο παιδί και η μοναχοκόρη της βασίλισσας, και ο Mark παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1973. Το 1977 γεννήθηκε ο γιός τους Πέτρος, το 1981 η κόρη τους Zara, ενώ το 1989 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 1992 και η Άννα παντρεύτηκε τον αξιωματικό του ναυτικού Timothy Laurence την ίδια χρονιά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος από τη βασιλική οικογένεια ξαναπαντρεύτηκε μετά το διαζύγιο.

Ο λόγος του διαζυγίου της Πριγκίπισσας Άννας και του Mark Phillips

Λίγο μετά τη γέννηση της Zara, φημολογήθηκε ευρέως ότι η πριγκίπισσα Άννα και ο Mark είχαν συζυγικά προβλήματα. Το ζευγάρι δεν έκανε κοινές εμφανίσεις και πήγαινε συχνά στο εξωτερικό ο καθένας μόνος του.

Όταν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, η δήλωση έγραφε: «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα Ρουαγιάλ και ο Λοχαγός Μark Phillips αποφάσισαν να χωρίσουν με όρους που συμφωνήθηκαν μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν σχέδια για διαδικασίες διαζυγίου».
Εκείνη την εποχή, ξένα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι οι όροι του χωρισμού ήταν ιδιωτικοί και ότι η πριγκίπισσα Άννα θα συνέχιζε να ζει με τα παιδιά στο σπίτι της στο Gatcombe Park, το οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δώσει στο ζευγάρι το 1976.

Πρόσθεσαν επίσης ότι ο Mark, ο οποίος μετακόμισε σε ένα αγρόκτημα δύο μίλια μακριά στο κτήμα Gatcombe Park, θα είχε πλήρη επαφή με τα παιδιά.

Η πριγκίπισσα Άννα ακύρωσε εμφάνισή της- Τι συνέβη;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ