Από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανέβηκε στο θρόνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανέλαβε πολλές νέες ευθύνες, ενώ η Κέιτ Μίντλετον έγινε η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας. Οι αλλαγές για τους δυο τους από εδώ και στο εξής είναι πολλές, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναλαμβάνει έναν νέο κομβικό ρόλο.

Ο Γουίλιαμ πήρε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ να εξηγεί τι θα σημαίνει αυτή η θέση για τον γιο του: «Αυτός ο αρχαίος τίτλος που χρονολογείται από την εποχή των μεγάλων Ουαλών Κυβερνητών… Περνάω τον τίτλο τώρα στον γιο μου, Γουίλιαμ, του οποίου η αγάπη για την Ουαλία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη λόγω των χρόνων που πέρασε ο ίδιος εδώ».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Κέιτ, ζούσαν στην Ουαλία μεταξύ 2011 και 2013, στο νησί Anglesey. Από την άλλη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατού στο Pirbright του Surrey την Παρασκευή με τον σύζυγό της και φάνηκε να αποκαλύπτει έναν προσωπικό αγώνα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή.

Κέιτ Μίντλετον

Μιλώντας στο καναδικό στρατιωτικό προσωπικό, η Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκε στους τελευταίους μήνες, λέγοντας: «Η μετάβαση από το Ιωβηλαίο σε αυτό σε λίγους μήνες είναι πολύ περίεργο». Ακόμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε ότι «υπάρχει έλλειψη ύπνου» το τελευταίο διάστημα για τους δυο τους, κάτι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένης της κατάστασης μετά την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από τότε που γνωστοποιήθηκε η είδηση ​​για τον θάνατο της βασίλισσας -την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου-, τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν δημόσιες εμφανίσεις σχεδόν καθημερινά για να ευχαριστήσουν το κοινό για τα συλλυπητήρια του και να αποτίσουν τα σέβη τους στην Αυτή Μεγαλειότητα, κι έτσι δεν είναι περίεργο που η πριγκίπισσα μπορεί να νιώθει κουρασμένη υπό τις περιστάσεις.

Ωστόσο, ακολουθούν ακόμα πιο κουραστικές μέρες για το βασιλικό ζεύγος, το οποίο θα παραστεί σε εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που θα φιλοξενήσει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ την παραμονή της κρατικής κηδείας της μητέρας του. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε επίσης με στρατιωτικό προσωπικό και ακούστηκε να λέει ότι η διαφορά μεταξύ των εορτασμών τον Ιούνιο για το Ιωβηλαίο και των προετοιμασιών της κηδείας αναδεικνύουν «τα πάνω και τα κάτω λόγω της κατάστασης».

H Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι ανοίγεται σε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων και το 2023 είναι μια χρονιά απαιτητική για εκείνη, ενώ η μετακόμιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ στο κάστρο του Γουίνδσορ αν και προσωρινή θα μπορούσε να αποτελέσει κάτι μόνιμο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ επιβεβαίωσαν πρόσφατα τη μετακόμισή τους στο Γουίνδσορ με τα τρία παιδιά τους, τον ​​πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, που θα ξεκινήσουν να σπουδάζουν στο σχολείο Lamberts. Η μετακόμιση θα τους επιτρέψει να είναι πιο κοντά με τους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μιχαήλ, και η ανακαίνιση έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αντίδρασή της Κέιτ Μίντλετον όταν γυναίκα από το πλήθος της είπε ότι φαίνεται κουρασμένη

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος με τον οποίο παρηγόρησαν τα παιδιά τους μετά το θάνατο της βασίλισσας

Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ προς την Κέιτ Μίντλετον όταν είδε το φέρετρο της βασίλισσας έγινε πρώτο θέμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ