Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επανενώθηκαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο μπαλκόνι του παλατιού του Μονακό για τη λειτουργία του Αγία Ντεβότ. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος που πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, έκανε μία αναπάντεχη εμφάνιση στο μπαλκόνι, φορώντας μάσκα προστασίας και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δίδυμα παιδιά τους, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και πρίγκιπα Ζακ, 8 ετών.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε με ένα μπλε μάλλινο παλτό και ένα γκρι φουλάρι. Η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε με γκρι σακάκι και ένα τοπ με ψηλό λαιμό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος γαλαζοαίματος που διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό στην έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020. Νόσησε για δεύτερη φορά τον Απρίλιο του 2022.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έδωσε το παρών στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα και μιλώντας στο περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί μαζί με τη σύζυγό του Σαρλίν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, στο Λονδίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ