Η πριγκίπισσα Άννα ανακαλεί με νοσταλγία την τελευταία μέρα που πέρασε με τη μητέρα της Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Μετά τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας στις 8 Σεπτεμβρίου, πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας ανατρέχουν στη ζωή και την κληρονομιά της βασίλισσας.

Η μοναχοκόρη της αείμνηστης μονάρχη, πριγκίπισσα Άννα, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική δήλωση για το τελευταίο 24ωρο της μητέρας της.

Βασίλισσα Ελισάβετ, πριγκίπισσα Άννα, Getty Images

Είχα την τύχη να μοιραστώ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μητέρας μου”, έγραψε σε μια δήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου. “Ήταν τιμή και προνόμιο να τη συνοδεύω στα τελευταία της ταξίδια“, έγραψε αρχικά η πριγκίπισσα Άννα.

Η μαρτυρία της αγάπης και του σεβασμού που έδειξαν τόσοι πολλοί σε αυτά τα ταξίδια ήταν τόσο ταπεινωτική όσο και αναζωογονητική. Όλοι θα μοιραστούμε μοναδικές αναμνήσεις. Προσφέρω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους μοιράζονται την αίσθηση της απώλειας μας.

Στο μήνυμά της, αναγνώρισε επίσης τον νέο ρόλο του αδελφού της, βασιλιά Καρόλου στη μοναρχία μετά το θάνατο της μητέρας τους.

«Μπορεί να μας υπενθύμισε αυτή η θλιβερή στιγμή πόσο δεδομένη θεωρούσαμε την παρουσία της και την προσφορά της για την εθνική μας ταυτότητα», συνέχισε. «Είμαι επίσης τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη και την κατανόηση που προσφέρθηκε στον αγαπητό μου αδελφό Τσαρλς καθώς αποδέχεται τις πρόσθετες ευθύνες του κυρίαρχου».

Και κατέληξε: «Στη μητέρα μου, τη βασίλισσα, ευχαριστώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ