Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ πρόκειται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα βασιλικά του καθήκοντα μετά την πρώτη του εβδομάδα ως μονάρχης.

Μετά από τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο βασιλιάς Κάρολος θα αποστασιοποιηθεί λόγω της «ιδιωτικής ημέρας περισυλλογής». Εκείνος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, ταξίδεψαν με ελικόπτερο στο κτήμα της Καμίλα, Ray Hill Wiltshire.

Το σχέδιο για τo London Bridge θεωρείται ότι περιελάμβανε πάντα μια μέρα μακριά από τα δημόσια καθήκοντα για τον νέο βασιλιά, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

βασιλιάς Κάρολος

Μετά την κηδεία της βασίλισσας, ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεπτόμενος καθένα από τα τέσσερα έθνη, ενώ ξεκινώντας από την Αγγλία, ο μονάρχης θα ταξιδέψει στη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Το διάλειμμα του νέου μονάρχη έρχεται λίγες ώρες μετά την πομπή της βασίλισσας. Η βασιλική οικογένεια επανενώθηκε ξανά για τη λειτουργία ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο βασιλιάς και η βασίλισσα Σύζυγος, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ο Κόμης και η Κόμισσα του Γουέσεξ και πολλά από τα εγγόνια της βασίλισσας.

Το σημαντικό αυτό γεγονός σηματοδότησε την πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε μαζί μετά το θάνατο της βασίλισσας, η οποία πέθανε στο Μπαλμόραλ σε ηλικία 96 ετών. Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Αβαείο του Westminster.

Βασιλιάς Κάρολος: Μέλη του προσωπικού του κινδυνεύουν με απόλυση μετά την επίσημη ανακήρυξή του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ