Όπως είναι φυσικό, η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κέιτ και Γουίλιαμ σε κάθε τους εμφάνιση φαίνονται σοβαροί, χαρούμενοι και πάντοτε ενωμένοι. Η αλήθεια όμως, είναι, ότι όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου, έτσι και οι δύο βασιλικοί έχουν τις προσωπικές τους στιγμές οι οποίες είναι γεμάτες χιούμορ και γέλιο!

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι γνωστοί για την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ τους αλλά και για τον υγιή ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους. Κάποιος λοιπόν που ξέρει τα πάντα για αυτή τη δυναμική της σχέσης τους, είναι ο πρώην βασιλικός φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας, Τζον Στίλγουελ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «A Right Royal Podcast», με τίτλο «Γουίλιαμ και Κέιτ: Το μέλλον της μοναρχίας», ο Τζον αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές το βασιλικό ζευγάρι.

Πριγκίπισσα και πρίγκιπας της Ουαλίας: Η αστεία ιστορία που κανένας δεν ήξερε

Προτού η Κέιτ Μίντλετον ασχοληθεί με τη φωτογραφία ως χόμπι, αυτή και ο σύζυγός της Γουίλιαμ ζήτησαν τη βοήθεια βασιλικών φωτογράφων για να απαθανατίσουν ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές.

Το 2016, ο Τζον βρέθηκε στις γαλλικές Άλπεις με την επίσημη ιδιότητά του ως βασιλικός φωτογράφος για να απαθανατίσει τη βασιλική οικογένεια της Ουαλίας σε ένα σύντομο διάλειμμα με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ήταν μια από τις εκατοντάδες φωτογραφίσεις των βασιλικών που ανέλαβε ο Τζον, ο οποίος έχει δει πολλές από τις πιο εμβληματικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας.

Την ημέρα της φωτογράφισης όμως στις γαλλικές Άλπεις, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελαν λόγω καιρού. Ωστόσο, τα γρήγορα αντανακλαστικά του Τζον έσωσαν τη μέρα, και όλα πήγαν καλά στο τέλος – και περιλάμβανε ακόμη και τον Τζόρτζ και τη Σάρλοτ, οι οποίοι δεν ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν.

της Ουαλίας
photo: Instagram

Ο Τζον, ο οποίος φωτογράφιζε τους βασιλικούς για περισσότερα από 30 χρόνια πριν από τη συνταξιοδότησή του το 2019, μθλησε για έναν απίστευτο χιονοπόλεμο που ξεκίνησε, εξαιτίας της Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Η Κέιτ αιφνιδίασε τον Γουίλιαμ και στο τέλος όλοι καταλήξαμε να παίζουμε μαζί χιονοπόλεμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ