Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, στο Μπάλμοραλ. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Γούλιαμ και η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκαν άμεσα στο πλευρό της 96χρονης μονάρχη όταν ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας της. Στο πλευρό της βρίσκονται και τα τρία ακόμη παιδιά της, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Έντουαρντ. Καθ’οδόν βρίσκονται και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο Μπαλμόραλ,  κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Παγκόσμια είναι η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με τη ανακοίνωση οι ιατροί της μονάρχη εξετάζοντας τη ανησύχησαν για την υγεία της και έκριναν ότι πρέπει να συνεχίσουν να την παρακολουθούν στενά. «Μετά από μία περαιτέρω αξιολόγηση της βασίλισσας Ελισάβετ το πρωί της Πέμπτης, οι ιατροί της ανησύχησαν για την υγεία της και συνέστησαν στενή ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα βρίσκεται στο Balmoral», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ