Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν πολλές υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελούν τα παιδιά τους. Πρόσφατα, η πρωινή ρουτίνα της οικογένειας αποκαλύφθηκε και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτή μιας οποιασδήποτε οικογένειας.

Ώρα για πρωινό

Το βασιλικό πρωινό στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge μπορεί να σας εκπλήξει. Όταν η Κέιτ Μίντλετον επισκέφτηκε το LEYF (London Early Years Foundation) Stockwell Gardens Nursery and Pre-school στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020, σέρβιρε πρωινό στα παιδιά και μίλησε για τις προτιμήσεις των παιδιών της στο πρωινό.

Η διευθύντρια του σχολείου Michelle Samuels είπε στο Today.com: «Ανέφερε σε τρία από τα παιδιά ότι τα δικά της παιδιά απολαμβάνουν τα μήλα και τα δημητριακά το πρωί, κάτι που πυροδότησε μια συζήτηση με τα παιδιά σχετικά με τη δική τους προτίμηση στα φρούτα».

Πρωινή μουσική

Στη σειρά Apple Fitness+ Time to Walk, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι η πρωινή τους ρουτίνα περιλαμβάνει ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο μουσικό σάουντρακ.

“Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ της Charlotte και του George ως προς το τραγούδι που παίζεται… Και πρέπει να δίνεται προτεραιότητα πότε στις ανάγκες του ενός και πότε στις επιθυμίες του άλλου.”

Επιπλέον βοήθεια

Οι Δούκες του Cambridge έχουν μια νταντά, τη Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία είναι μαζί με την οικογένεια από το 2014. Η νταντά βοηθά σε μια σειρά από καθήκοντα και αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από το να υπενθυμίζει στα μικρά να βουρτσίζουν τα δόντια τους ή να διασφαλίζει ότι φόρεσαν τις στολές τους.

Μεταφορά στο σχολείο

Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε τους royals να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ξανασκεφτείτε το! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ θέλουν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους όσο το δυνατόν περισσότερη φυσιολογική ζωή και αυτό σημαίνει ότι τα μεταφέρουν οι ίδιοι από και προς το σχολείο τους στο Λονδίνο όποτε είναι δυνατόν.

Η royal ρεπόρτερ του HELLO, Emily Nash, εξηγεί: «Όποτε είναι δυνατόν, ο William και η Kate βάζουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και να τα βάλουν στο κρεβάτι, ακόμη και σε περιοδείες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ