Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή, καθώς το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan», το οποίο προβάλλεται στο Netflix, έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του. Αυτή την εβδομάδα -και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου-, θα προβληθεί το δεύτερο μισό της σειράς με το τρέιλερ να προβάλλει μάλιστα συγκλονιστικούς ισχυρισμούς από το ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής, η βασιλική οικογένεια έχει επιλέξει να μην σχολιάσει δημόσια το ντοκιμαντέρ. Η Καμίλα επισκέφτηκε το Emmaus UK, το οποίο κάνει συνεισφορές σε αστέγους και οι θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν την «προσγειωμένη» Καμίλα για την ανθεκτικότητά της σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την οικογένεια.

«Η Καμίλα είναι, κατά τη γνώμη μου, υπέροχη», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας δεύτερος σημείωσε: «Η Καμίλα που ποτέ δεν εξήγησε ή παραπονέθηκε».

Καμίλα

«Η Καμίλα δεν γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια, αλλά η αφοσίωση στον βασιλιά και η πίστη της στη Βρετανία θα την κάνουν πρότυπο», ήταν ένα ακόμα σχόλιο στήριξης προς το πρόσωπό της.

Η στήριξη στη βασιλική σύζυγο έρχεται λίγο μετά την είσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου, όπου το ζευγάρι είναι ντυμένο στα κόκκινα και στα πράσινα.

Καμίλα: Η σούπερ κομψή εμφάνιση με iconic τσάντα Fendi

Οι 5 μεγαλύτερες αποκαλύψεις από το νέο τρέιλερ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ